INA Goriva program

Euroclass - Dokazano najbolji!

INA Goriva program

INA goriva program je specijalno prilagođen vid suradnje između INE u Bosni i Hercegovini i partnera u veleprodaji koji posjeduju privatne benzinske stanice u zemlji.

Ovaj program je rezultat razvoja i testiranja primjenjivosti na nivou MOL grupacije, kao model zajedničkog djelovanja i podrške vlasnicima privatnih benzinskih stanica koji prepoznaju važnost kvaliteta - ponude kvalitetnih proizvoda i usluga svojim kupcima.


Kome je namijenjen INA goriva program?


INA goriva program je namijenjen kompanijama koje posjeduju benzinsku stanicu ili više njih, a kvalitet i zadovoljstvo kupaca im je primarni cilj.

Program je kreiran za one kompanije koje žele osigurati:
 • siguran i stabilan izvor nabave,
 • garantovan i unificiran kvalitetan proizvod
 • podršku i ime jakog poslovnog partnera

Prednosti za Partnere


Temelj partnerstva je saradnja u osiguravanju ponude visokokvalitetnih goriva kupcima na privatnim benzinskim stanicama. Pored toga, vlasnicima privatnih benzinskih stanica su dostupna znanja i iskustva INE u industriji nafte. Ulaskom u program vlasnici privatnih benzinskih stanica osiguravaju konstantan i stabilan kanal dobave i svojim kupcima osiguravanju gorivo po najvišim evropskim standardima. Dodatno, Partneri ostvaruju pravo na korištenje INA branda na svojim benzinskim stanicama što pruža dodatnu sigurnost krajnjim potrošačima kada je riječ o kvalitetu i izvoru snabdijevanja.Prednosti za potrošače

INA goriva program potrošačima garantuje najbolje i najkvalitetnije gorivo i uslugu. Rezultat zajedničkih nastojanja treba biti zadovoljan kupac, garantovan kvalitet proizvoda kojim se snabdijeva, što je kupcu omogućeno prilikom da kupi sigurna i kvalitetna goriva na njemu omiljenim benzinskim stanicama.


Euroclass - Dokazano najbolji!

EUROCLASS goriva temelje se na poznatim visokokvalitetnim gorivima EUROSUPER 95 i EURODIESEL. Gorivo se dobiva iz NAJKVALITETNIJIH derivata nafte, proizvedenih u SAVREMENIM rafinerijskim tehnološkim postrojenjima uz dodavanje višenamjenskih ADITIVA koji poboljšavaju vozna svojstva vašeg automobila i čuvaju okoliš.
Paketi aditiva za BENZINSKO GORIVO sadrže komponente koje:
 • smanjuju potrošnju goriva
 • povećavaju snagu i trajnost motora
 • poboljšavaju sagorijevanje goriva
 • smanjuju trenje između pokretnih dijelova motora
Paket aditiva za DIZELSKO GORIVO sadrže komponente koje:
 • smanjuju potrošnju
 • štite od korozije
 • smanjuju troškove održavanja
 • poboljšavaju startnost hladnog motora
EUROCLASS goriva su namijenjena svim tipovima vozila, jer su pozitivni učinci uočljivi na
svim generacijama automobila i svoje povjerenje kupaca će opravdati kroz brzo primjetne prednosti: više prijeđenih kilometara po jednom rezervoaru i poboljšane radne osobine automobila.

Vrhunska Kvaliteta Goriva

Sva goriva u Energy Commerce d.o.o. ponudi proizvedeno je prema važećim europskim standardima, uzimajući u obzir svjetske trendove i unaprijeđenje novijih motora što osigurava najbolje performanse Vašeg vozila i smanjenje emisije štetnih plinova

Agencija Energy Osiguranje

Kao ovlašteni posrednik u osiguranju, pored usluga za registraciju vozila, Agencija Energy za vas obavlja: izdavanje probnih tablica, promjenu podataka o vozilu, promjenu vlasništva vozila, promjena registarskih tablica, odjavu i prijavu vozila, ugovor o kupoprodaji vozila... Nudimo i sve vrste osiguranja: Kasko osiguranje, Putno zdravstveno osiguranje, ...

Registracija Vozila

#Jednostavno & Povoljno

#Kompletna registracija vozila uz jednostavnu proceduru i povoljne uvjete #Brzo i efikasno riješavamo proceduru registracije vozila

Kliknite Za Našu Lokaciju